Trail Festival '23

Trail Festival '23

vanaf €190,00
T-shirt is inbegrepen in het inschrijftarief
Optioneel kan een deelnemer een tent huren voor de prijs van 20 Euro per weekend. Deze tent is groot genoeg voor één deelnemer en diens bagage.
Speciale allergieën graag doorgeven aan de organisatie: [email protected]
Organisator: Digging Deeper
Inschrijvingen mogelijk tem 20-08-2023.

Trail Festival '23:

Digging Deeper en Running Wild slaan de handen in elkaar en organiseren op 25-26-27 augustus ‘23 het Trail Festival aan de rand van het Nationale Park Hoge Kempen in Limburg.
Tijdens dit “buitengewoon” weekend staan natuurbeleving en trailrunning centraal. Dit unieke weekend biedt iedereen de kans om de prachtige omgeving van het nationale park te verkennen en dat terwijl je jezelf uitleeft op uitdagende trailrunning routes. 
Er is voor ieder wat wils, of je nu een doorgewinterde trailrunner bent of een loper met beperkte trailervaring. Op het weekend voorzien wij routes met diverse afstanden en moeilijkheidsgraden. Naast de uitdagende en vooral plezante trailruns zijn er ook een breed scala aan andere activiteiten zoals een introductie in het nemen van ijsbaden, yoga, meditatie en workshops om je lopen naar een hogere niveau te tillen,…..
Daarnaast is het Trail Festival de mogelijkheid om veel gelijkgezinden te ontmoeten en te genieten van de sfeer. Om de dag goed af te sluiten, kruipen we knus bij elkaar voor het kampvuur. 

Duik daarna je tent in voor een welverdiende nachtrust onder de sterren.
Beleef de natuur met al je zintuigen, en loop unieke trailroutes met gelijkgezinde sportievelingen tijdens het Trail Festival '23.


Alle informatie over het event kunt u bekijken op de officiële event website : Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via SQM Time en bedraagt €190 voor het volledige weekend.

* Inschrijvingsprijzen zijn INCLUSIEF verwerkingskosten van SQMTime.com


Organisatie:

Dit event wordt georganiseerd door Digging Deeper en RunningWild.