Seba Carabin Trail Challenge

Seba Carabin Trail Challenge

vanaf €10,00
De routes zullen afgepijld zijn tussen 19 en 28 maart !!

Inbegrepen in de prijs : 

Je steunt 100% Seba om Wereldkampioen Xterra te worden
Ontdek Seba's favoriete trail trainingsparcours ! 
Hoogkwalitieve GPX  
10 euro korting op inschrijving trail van sportevents
Ranking of Klassement  (niet verplicht)
Organisator: Sébastien Carabin

SEBA CARABIN TRAIL CHALLENGE

CHALLENGE GPX van 11km en 25km

11 Jan -  30 april 2021


Wil je me steunen voor mijn Xterra 2021 seizoen? 


De routes zullen afgepijld zijn tussen 19 en 28 maart !!


Ik nodig je graag uit om mijn streek ( Verviers ) al lopend of wandelend te komen ontdekken. Vertrekkende van in het dorp Bilstain ( brasserie de la ferme ) bouwde ik  2 parcoursen, speciaal voor deze gelegenheid. In 2021 heb ik als doel om zo goed mogelijk te presteren op het Wereldkampioenschap Xterra in Maui eind oktober. Momenteel heb ik het budget voor deze deelname rond, maar om ervaring op te doen wil ik aan zoveel mogelijk Xterra wedstrijden op het hoogste niveau deelnemen. Door de hoge kostprijs staan er momenteel slechts 3 op mijn planning. Hopelijk kan ik via dit project en jullie steun er nog minstens 1 aan toevoegen...


De parcoursen zijn toegankelijk voor lopers en wandelaars en de competitiebeesten onder jullie kunnen hun gelopen activiteiten opladen om zo in de officiële ranking komen. Ik ga zeker ook het beste van mezelf geven en proberen deze Challenge te winnen !

 klik hier om al mijn resultaten op Betrail te bekijken ( 32 trails en 22 overwinningen ) 

start - Brasserie de la ferme -Calabosse 27, 4831 limbourg (bilstain )


A) 11km: Start aan de Belgische vlag voor de brasserie van de boerderij. De start begint bergafwaarts voor een aaneenschakeling van heuvels en afdalingen die vrij steil zijn. Het parcours is zeer bosrijk, vrij steil met een beetje techniek bergafwaarts maar ook bergopwaarts met o.a. de beklimming van de rots van Napoleon's neus.
B) 25 km: De eerste 4 km liggen in hetzelfde bos als de 11 km met ook de beklimming van de rots van Napoleon's neus, alvorens te beginnen met rollende delen in de weilanden en landwegen. De route omvat een meer technische afdaling halverwege en een lange, bochtige klim rond de 17e km. Het parcours is iets meer modderig dan de 11km, dus zorg ervoor dat je aangepast schoeisel hebt !

Voor de volgers kunt u naar de historische oude limburg op ongeveer de 6e km, naar de kapel van Saint Anne (plaats genaamd "Halloux") op ongeveer de 11e km, onderaan de Renoupré-helling op ongeveer de 16e km en naar de doorgang voor het restaurant "histoire de famille" in het centrum van het dorp andrimont op ongeveer de 20e km.Hoewel de meesten  onder jullie gewoon gaan genieten van deze route, zonder naar het uurwerk te kijken, willen we toch voor de betere lopers onder jullie een zeker competitie aspect aanbieden. Veel succes aan iedereen, ongeacht hoe snel je loopt en vergeet niet te genieten onderweg !
Om te worden opgenomen in deze ranking dien je ons een link van jouw activiteit op Strava, Garmin Connect, Polar Flow of andere te bezorgen. 

Dit kan door in te loggen in uw account en het resultaat via jouw inschrijvingen op te laden. Vervolgens plaatsen we je hier in onze ranking. 
De tijd is inclusief alle rustpauzes, alle eventuele stops worden bijgeteld.
11km

Ranking 11km

25km

Ranking 25km