Inschrijven > Tijdsregistratie > LIVE Uitslagen

Bij SQM Time werken we met unieke koppelingen tussen de inschrijvingen en uitslagen. Doordat een deelnemer zelf zijn/haar inschrijving kan beheren heb jij als organisator geen omkijken meer naar aanpassingen/aanvullingen die een deelnemer graag (vlak voor het evenement) wilt doen. Zodat jij je helemaal kan focussen op het evenement. Online inschrijven kan tot de dag zelf.

Makkelijke inschrijfmodule, maatwerk en service. Alles samen met de kwalitatieve tijdsregistratie ondersteund door LIVE uitslagen tijdens het evenement. Van a tot z ondersteuning voor, tijdens en na het evenement.


Jaarlijks zijn we aan het werk op 150 verschillende events in de Benelux en registeren onze systemen meer dan 150.000 sporters uit alle disciplines.
LOOPWEDSTRIJDEN

Wij zijn er speciaal voor de evenementen die zich graag op de kaart zetten. Die kwaliteit willen leveren net als wij! Wij werken bij alle evenementen standaard met LIVE resultaten, niet alleen van de tijd bij de finishlijn maar ook van tussenmetingen/segmenten op het parcours.
De passieve RFID tags van ons zijn verwerkt in de borstnummers, dus hier heb je geen omkijken meer naar als ze zijn gefinisht. Onze grafische medewerkers maken graag een mooi ontwerp van jouw borstnummer, met naam of andere gegevens naar wens.


TRIATHLON - DUATHLON - MULTISPORTS

Ook bij multisporten werken wij met LIVE tussenmetingen. Standaard voorzien we 5 meetpunten op het parcours! Zo kun je exact bijhouden waar de deelnemers zich op het parcours bevinden, of de koploper de voorsprong uitbreid of toch ingehaald zal worden. Belangrijke gegevens voor toeschouwers en de speaker op jouw evenement.


De actieve tags van de deelnemers worden bevestigd met een vectorenkelband om de enkel van de deelnemer. Vraag zeker naar de mogelijkheden voor bedrukte enveloppen, stickersets en borstnummers voor de atleten.

Snelheden tot 150km/h mogelijk met onze actieve timing tags!

WIELER- en MTBWEDSTRIJD - TIJDRIT

Ook voor de wielersport bieden we de beste service en meeting. Of de timing in een klim moet gebeuren of in een afdaling op hoge snelheid. Onze systemen zullen jouw deelnemers altijd meten. Zijn er aparte klassementen van beklimmingen op het parcours? Ook deze zijn altijd LIVE te volgen.
We kijken specifiek naar jouw evenement om te bepalen of je gebruik moet maken van ons actief- of passief systeem.


SKEELEREN – ZWEMMEN – SCHAATSEN

Zoek je een betrouwbare partner in tijdwaarneming bij jouw niet alledaagse events ? Wij denken graag met je mee naar een passende oplossing. Neem vandaag nog contact op, voor de live timing op jouw event!


TIMEN | INSCHRIJVEN | BEIDE

Je kan van alle diensten van SQM Time gebruik maken of à la carte er enkele kiezen. Hieronder vind je de mogelijkheden : 


1. Tijdsregistratie + online inschrijfmodule

2. Enkel online inschrijfmodule

3. Enkel tijdsregistratie